• Del oss:
Menu

From D-Day to V-Day (June '44 - May '45)

image

WWII Stars & Stripes fra d-dag til v-dag nu tilgængelig på DVD

Til ære for 75 års befrielse fra Europa

Siden den amerikanske borgerkrig (1861) er The Stars and Stripes vokset fra en relativt enkel og lille avis til Unionens tropper til et omfattende internationalt medium for alle amerikanske soldater og deres allierede.
Både i fred og krigstid er denne avis en unik og meget vigtig kilde til information. Nu, da det har været 75 år siden de allierede landede på D-Day, lavede vi en dvd fra 1. juni 1944 til 31. maj 1945 indeholdende det komplette 2.000-siders arkiv af The Stars and Stripes. indsamlet og åbnet af Jan Hermens, en hollandsk privat samler, der dedikeret mere end 10 år af sit liv til at fuldføre det. Siden på DVD'en er fuldt optimeret og let at se, læsbar og printbar (!) For alle, via en teknik, der trækker det samme 'look & feel' som en rigtig avis. Punktet "Vores historie" giver et nærmere kig på, hvordan dette projekt startede.

Om oss

The STARS & STRIPES tidslinje

DVD'en kan søges månedligt og dato via en enkel tidslinje interface.
De tilsvarende sider fra avisarkivet vises for hver begivenhed. For yderligere udforskning af seeren forklares hver begivenhed kort på baggrund af en tekst. DVD eller direkte download indeholder mange billeder, kort, film og lydklip fra denne periode.
Du kan bestille dvd'en eller downloade arkivet direkte ved at klikke på her.

Klik på firkanterne på tidslinjen nedenfor for at se DVD evens.

Søges på månedsbasis og dato.
Sidene er fuldt optimerede og let læsbare og printbare (!) For alle bruger en teknik, der trækker det samme 'look & feel' som en rigtig avis.
Klik på den fremhævede dato nedenfor for en smag.

August 1944

September 1944

Oktober 1944

November 1944

Se en gratis kopi af
en Stars & Stripes-udgave

Se et eksempel på "Stars and Stripes" ved at klikke på knappen nedenfor! Du kan bestille dvd'en eller downloade arkivet direkte ved at klikke her.

Åbn forhåndsvisning
image

Indsamling af alle kort

Se alle kort over de amerikanske væbnede styrker i perioden fra maj44 til juni 45. Alle kort kan ses i fuld skærm. Klik på knappen nedenfor for at se et eksempel på et kort i fuld skærm.

Se fuldskærm eksempel
image
map
image

Stor samling af propagandaplakater, video- og lydfiler under WW2-krigen

Vi har samlet propaganda plakater, historiske øjeblikke fanget i video og historiske lydfiler alle fra perioden mellem D-Day og V-Day.

Eksempler:

Lyd eksempel: GR 28. april 1945 - Hitlers sidste tale

Bestil nu!

Alt i alt er DVD'en "The Stars and Stripes Archive" fra D-Day til V-Day blevet et unikt og tidløst dokument, som ikke må gå glip af nogen med interesse for historie og især anden verdenskrig.Major General Kenneth Bowra, en pensioneret officer, der plejede at arbejde i de allierede styrker i Nordeuropa i Brunssum, roste hr. Hermens for sin "ekstraordinære indsats" for at konsolidere alle spørgsmål i hærens avis i denne værdifulde historiske krønike i anden verdenskrig.

Det komplette arkiv er nu tilgængeligt på DVD eller som en direkte download.

DVD Normal € 79,90 NU € 65,00 + forsendelsesomkostninger

OF

Downloade Normal € 49,90 NU € 35,00

Bestil nu
logo

© Copyright Starsandstripesarchive.com